За нас

Здравейте, приятели,

Botanic е серия натурални продукти, създадена с много любов. За всеки продукт избираме най-добрите съставки. Търсим доказателства за тяхната ефективност – както от хилядолетния опит на народната медицина, така и от съвременни медицински проучвания. Анализираме задълбочено концентрациите и дозите. Комбинираме екстракти със синергичен механизъм на действие, за да сме сигурни в желания ефект. Избираме измежду най-добрите световни доставчици и производители, с отлична репутация. Не добавяме изкуствени консерванти, оцветители, овкусители, ароматизатори, нито съставки от животински произход. Всичко това е породено от огромното ни желание да сме възможно най-близо до природната лечебница – растенията. Освен че са храна, те са и лек за нашите здравни неразположения, защото съдържат букет от специфични фитосъставки с благоприятно за човешкия организъм действие.

Здравето включва физическо, емоционално и душевно благосъстояние. Затова всяка погрешна стъпка, която касае дори и само един от тези три аспекта, води до дисбаланс, а ако се повтаря системно – до заболяване. Симптомите на болестта са сигнал, който получаваме, за да се поправим. За съжаление, често прибягваме само до лечение на симптомите (например чрез обезболяващи препарати) и макар да се изправяме на крак, проблемът остава нерешен, изявява се отново и може да хронифицира.

Съветът ни е винаги да подхождате към болестта в дълбочина, търсейки причините в действията си спрямо себе си и околните, както във физически, така и в духовен аспект. Наред с това можем да се възползваме от подкрепата на природните продукти, защото те по естествен начин подпомагат защитните сили на организма. Ако са добре селектирани и дозирани, растителните екстракти нямат негативните въздействия на повечето синтетични препарати.

Обичаме това, което вършим, и създаваме продукт, само ако вярваме, че сме направили най-доброто. Нашето здраве зависи не толкова от еднократните големи подвизи, а по-скоро от малките ежедневни разумни действия. Пожелаваме ви да имате силата да сте постоянни в тях, за да го опазите!

Бъдете здрави!

Контакти

  • Адрес: България, София 1309, ул. Кукуш 1

  • Email: contact@brandex.bg

 

  • Телефон: +(02) 82 11 500

  • Факс: +(02) 82 11 501

  • Мобилен: 0889 393 901